Fisioteràpia
La fisioteràpia com a part integrant d’una teràpia física, utilitza el moviment per fins curatius sense perdre  la referència de les tres esferes bàsiques de l’ésser humà:  física, química i biopsicosocial. El tractament fisioterapèutic té com a missió, a més a més de la millora dels trastorns funcionals de l’organisme, l’increment de la resistència dels malalts, la prevenció en una disminució de rendiment i el manteniment de les capacitats de cada persona, fins i tot si estan limitades per trastorns orgànics irreversibles.

  • Teràpia Manual
  • Fisioteràpia esportiva
  • Punció seca
  • Ganxos
  • Tractament inestabilitat i vertigen (vppb)
  • Embenat, tape, immobilització
  • Drenatge limfàticOsteopatia

L’osteopatia és una professió sanitària de primera intenció que treballa l’adaptabilitat de les persones dintre del context individual de cadascú. Són tantes les maneres que té el cos de demanar-nos escolta com les pertorbacions existents que tant familiars ens resulten: mals d’esquena, de cap, trastorns digestius, uro-ginecològiques, respiratòries, pediàtriques, vertígens, etc.

L’osteopatia en cerca la causa per fer-la conscient, des d’un diàleg entre les mans del terapeuta i el cos del/la pacient. També des de la prevenció!

Una medicina integrativa que ens acompanya a cuidar-nos. Sempre amb una mirada cap a la salut i no a l’etiqueta (patologia). En resum, és d’art d’entendre i acompanyar l’harmonia que resideix en cada un de nosaltres dintre de cada una de les personalitats existents.Kinesiologia

La kinesiologia és una tècnica que es basa en l’estudi del moviment corporal i del test muscular com a eina per diagnosticar i tractar desequilibris estructurals, bioquímics, emocionals, sistema nerviós i energètics buscant la correcció i/o tractament adequat per a cada persona.

A Axis Centre de Salut juntament amb la kinesiologia apliquem els nostres coneixements de tècniques de la naturopatia, flors de bach, nutrició ortomolecular i deficiències nutricionals, tècniques energètiques etc, per a fer un precís i acurat diagnòstic de la persona.
Entrenament Personal

En primer lloc, l’entrenador realitzarà a la persona que contracti el seu servei un examen físic a partir del qual es configurarà un programa d’entrenament basat en el temps que disposi la persona que vagi a fer-ho, i els objectius que vulgui assolir. Aquests poden ser la pèrdua de pes, la definició i tonificació muscular, el manteniment, etcètera. El pla d’entrenament anirà variant en funció dels progressos de la persona. També es realitzen plans d’entrenament setmanals (triatló, atletisme, natació, ciclisme…) i entrenament personal a domicili.

Fisioteràpia a domicili

Oferim el servei en cas que la persona no disposi de transport o la seva convalescència no li permeti moure’s del propi domicili, facilitant així una ràpida recuperació (no increment de tarifa)Biomecànica de la bici

Per la realització d’un esudi biomecànic utilitzem un sistema d’útima generació com és EDDO 3D, que ens permet analitzar en 3D a temps real el moviment del cos del ciclista i transferir de manera immediata estadístiques i gràfics.  Les parts són:

1-     Entrevista.

2-     Avaluació física.

3-     Diagnòstic.

4-     Anàlisi en 3D.

5-     Ajust de cales.

6-     Configuració tren inferior.

7-     Configuració tren superior.

8-     Registre, assessorament i seguiment.


CLASSES DIRIGIDES

Abdominals hipopressius

Els hipopressius són uns exercicis musculars i posturals que tenen com a objectiu tonificar la zona abdominal i pelviana per a prevenir i tractar disfuncions com ara incontinències urinàries i fecals, hèrnies, prolapses, dolors d’esquena des de les cervicals fins les lumbars, diàstasis abdominals, problemes sexuals… També millora la capacitat pulmonar, la postura i redueix l’estrès. Indicat tant per homes com per dones, especialment les que es troben en el post-part. (Duració aprox:1h)

Core

El CORE són uns exercicis corporals globals i funcionals de tonificació i estabilització articular que té com a objectiu prendre consciència dels moviments i reforçar la musculatura així com també estabilitzar i millorar l’amplitud de les articulacions del cos. Permet reeducar els moviments del cos per prevenir i tractar problemes articulars, la postura i tonificar i flexibilitzar la musculatura de manera saludable. També redueix l’estrès.

També disposem d’un grup de CORE per a la tercera edat, en el qual els exercicis estan encarats a la psicomotricitat, incloent la coordinació per també millorar les funcions cognitives i la autoconfiança. (Duració aprox:1h)

Pre-part

Temps enrere a les embarassades se’ls prohibia la realització d’activitat física, recentment s’ha vist que els exercicis en embarassades no només millora la salut de la futura mare sinó que millora la salut i el desenvolupament del fetus. Els exercicis s’adapten a les necessitats fisiològiques de cada trimestre. Consisteix en exercicis de tonificació de les extremitats i del core sense pressions abdominals per preparar el part amb millor condició física, es pren consciència el sòl pelvià, s’estira la musculatura que pateix sobrecàrrega, millora la consciència i la higiene corporal i redueix l’estrès mitjançant tècniques de relaxació i respiració. (Duració aprox:1h)

Basic gym

Activitat destinada entre edats de 60-85 anys, es realitzen exercicis de mobilització articular derivats de la gimnàstica contemporània amb pinzellades d’hipopresius i tonificació general. L’objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones enquadrades en aquest grup d’edat, i mantenir la seva coordinació i tò muscular, un dels principals problemes que esdevenen amb el pas dels anys. (Duració aprox:1h)

Pilates Terapèutic

Científicament està demostrat que el pilates és una teràpia validada per a molts tipus de malalties i dolències. El Pilates terapèutic en aporta tots els beneficis del pilates convencional, i els focalitza per recuperar o millorar tot tipus de disfuncions del sistema múscul-esquelètic, especialment simptomatologies relacionades amb l’esquena. (Duració aprox:1h)

Mama fit

Activitat on les mares interactuen amb el seu nadó realitzant una sèrie d’exercicis beneficiosos per als dos, creant així un vincle més gran entre mare i fill/a. L’objectiu és tonificar la musculatura i millorar la higiene postural els primers mesos després del part. Es recomana començar les classes 6 setmanes després del part si ha sigut vaginal, o 8 setmanes si ha sigut per cesària. (Duració aprox:1h)